Nejnovější recenze ze sekce Překladače
Vyhodá
Rychlost překladu.
- nemusim mít žádný mobil u sebe, zařízení pracuje samostatně. běžné věci překládá bez problémů.
- není zásadní. pokud zařízením nafotíte např. jídelní lístek a jsou tam použita psací písma, jak u některých se vyskytnou, tak překladač to nepřeloží.
zařízení jedobře zpracováno, výhoda větší displej.
- Je super
Spokojenost
- Překladač funguje bez časové prodlevy, přesně jak je popsáno v manuálu. Šikovná je i výuka slovíček.
- okamžitý a srozumitelný překlad z fotky
Zakoupila jsem na základě doporučení a viděla jak funguje v praxi. Vše jak je popsáno v manuálu i reklamách. Šikovná je výuka slovíček :-)
Vhodný a "otevírá" svět lidem jako jsem já, co mluví jen česky a rádi cestují ....
Předklad z fotky je jednoznačný a srozumitelný - konečně vím, co si v restauraci objednávám :-D
- Perfektní
Vlatním verzi V3 a tento je eště lepší
- Výborné
- Přehledné menu, rychlý překlad mluveného slova a přesný překlad textu z fotografií. Super pomocník ve složitých situacích.
Skvělý pomocník nejen pro cestování
Umí číst texty
Funguje super, kvalitní výrobek, výhradu mám k tomu, že se nikde neprezentuje, kolika jazyky přístroj mluví zvukově, přitom tam je 27 jazyků, u kterých není zvukový výstup. Jinak všem doporučuji tento přístroj.
- Super
- překládá přesně
- pomalejší
Rychlá reakce odpovědi, funkce,lehké provedení.
Zatím jsem ještě nepoužil přístroj v praxi , ale dle testu
jsem velmi spokojen. Přístroj je velmi dobrý , věřím , že při první návštěvě ciziny na dovolené bude moje rodina spokojená.
Děkuji Vám
(Uvítal bych Vaše oznámení kontaktu na servis v případě poruchy, nikde jsem ho nenašel .)
- Jednoduché a intuitivní ovládání,
- opravdu rychlý překlad
- velmi mi vyhovuje možnost výuky s přehledem naučených slov a procenta absolvované výuky.
- Vysoká cena
- Při mluvení do mikrofonu opakovaná hláška, že nelze rozeznat hlas, přestože předtím fungovalo bez problému..pomohl restart
- Neumí rozeznat hlas z televize nebo záznamníku, přestože je dostatečná hlasitost
Jsem ráda, že ho mám, jen si nejsem úplně jistá, jestli poměr cena/výkon je pro mě dostatečný.
Jinak velmi pozitivně hodnotím kvalitu zpracování, příslušenství, zabalení a celkové fungování internetového obchodu.
- Naprostá spokojenost
- k dispozícii aj nová SIM karta s podporou 150 krajín do 10 rokov
- úplne jednoduchá obsluha
- Je nutné mluvit pomaleji, aby langie správně rozpoznal, co chcete říct.
Překladač pracuje bezchybně, rychle a opravdu přesně. Testováno v Chorvatsku a Thajsku, takže OVĚŘENO:) A taky jsem si koupil novou LANGIE SIM, kde máte prakticky neomezený překlad téměř po celém světě na 10 let - takže naprosto super.
Zobrazuji 41 - 60 ze 436 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...22 Další »