Nejnovější recenze ze sekce Překladače
Zkušenost je zatím velmi krátká, ale jak se zdá tak funguje velmi dobře. Ale o malinko jinak než jsem čekal. Překlad je lepší, než jsem čekal, hlas je super přímo do sluchátka. Je potřeba počítat se zpožděním. To je naopak větší, než jsem čekal, ale není to na závadu. Pro běžnou konverzaci asi skvělé, při překladu filmu vám uteče obraz. Kvalita zvuku je skvělá i v zašuměném prostředí, odborný překlad je vyhovující, občas některé slovo nezapadne do kontextu, ale dá se domyslet. Skvělé je, že se k textu můžete vrátit, protože se vám zobrazuje na telefonu v obou jazycích. Zatím jsem se s lepším řešením ani aplikací nepotkal.
- Super rychlost překladů v konverzaci
- Doživotní internet v ceně
- Rychlý překlad textů i z fotografií
- Obal na Vasco i přední fólie, šňůrka na uchycení
- Velmi lehký přístroj
- Chorvatštinu a bulharštinu překládá jen textove, zvukový překlad by bylo třeba dokoupit, kdyby někdo potřeboval
Vasco Translator V4 dobře filtruje lidský hlas, v pohodě je využitelný v hlučném prostředí, metru apod.
Doživotní internet v ceně je velkou výhodou. Co mě příjemně překvapilo je, že je dost rychlý. Konverzace je tím pádem plynulá. To, že nahrává, indikují dvě světelné diody, takže i společník, se kterým konverzuji ví, kdy je nahráván. Není také nutné mačkat tlačítko na obrazovce, stačí tlačítka po stranách displeje. Pro přehrání překladu není nutné mačkat nic, přehraje se automaticky. Tím, jak je rychlý, nemá rád dlouhé pauzy, to se pak přeruší.
Reproduktor trochu chrčí, když je na max. Ovládání je naprosto jednoduché. Co je dost fajn, je výuka slovíček a rychlý překlad textů, např. menu apod. Super věcička při cestování v Asii, kdy člověk nerozumí ani jazyku, ani rozsypanému čaji. :)
- Anglické menu
- SIM karta s neomezenými daty.
- Vysoká rychlost překladu. Přeložené věty dávají smysl.
- Přehledný displej po celé velikosti, je možné zvětšit si písmo, otočit překladač vodorovně.
- Moc hezký design, překladač vypadá elegantně.
Překladač Vasco V4 mi udělal velkou radost. Ráda cestuji, ale sama se ve světě nedomluvím, proto je tento překladač mým velkým pomocníkem. Dcera bydlí v zahraničí, takže se bez problému domluvím i s vnoučaty, které česky už moc neumí. Často taky využívám funci fotopřekladače - např. v restauraci, když si chci objednat jídlo.
Rozhodně doporučuji všem, kdo chtějí cestovat bez zábran a poznávat svět, i když neumí jazyky.
spokojenost
Ok.
- Lehký, kvalitní. Jednoduché ovládání, jsem spokojený. Plní napsané funkce. Výdrž baterie je výborná. Na dovolené nám velmi posloužil. Doporučuji.
- Výborný pomocník na cesty. Kvalitní zpracování, velká výdrž provozu, doporučuji.
- Vylepšený překlad umělé inteligence
- Pochopení kontextu, nejen klasický překlad
- Displej by mohl být větší, ale už jsem si na něj zvykl.
Mám aktualizovanou verzi s novou inteligencí AI a je naprosto úžasná. Předtím jsem měl starou verzi a je to rozdíl. Překladač totiž chápe kontext věty, ne jen překlad jednotlivých slov. Můžu to porovnat, takže to opravdu musíte jen vyzkoušet, abyste tomu uvěřili.
- Nenašel jsem výhodu oproti překladači v telefonu
Zboží splňuje mé požadavky na něj. Doporučuji
- mnohem lepší překlad ve srovnání s Google
- překlad prostřednictvím umělé inteligence
- Karta SIM není součástí dodávky
Langie je jedním z mála překladatelů, kteří nabízejí překlady pomocí umělé inteligence (AI), která překlady neustále vylepšuje a také zpětně upravuje. Zkoušel jsem například přeložit jednu větu, kde překlad nebyl zcela správný, a asi po dvou týdnech, kdy jsem potřeboval tuto větu přeložit znovu, byl překlad 100% správný. Dokonce ani google mi to takhle nepřeložil. Takže opravdu se jedná o neskutečný překlad.
ještě se to stále učím, ale už to jde díky zaslání českého překladu
Výborný pomocník na cestování a další věci,doporučuji si ho pořídit
Zkoušel jsem sluchátka na překlad z televizního vysílání. Pár chyb to udělalo. Jsem zvědavý na hovorové překlady na dovolené s místními.
Je potřeba mluvit pomaleji a srozumitelně..pak je to 100%.
- Rychle se vybíjí protože neustále hledá připojení dost často neúspěšně.
skvělé
Super na cesty
Vyhodá
Rychlost překladu.
Zobrazuji 21 - 40 ze 434 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...22 Další »