Nejnovější recenze ze sekce Překladače
Do mikrofonu se musí mluvit pomalu a srozumitelně,jinak překládá špatně.Foto překlad v osvětlené místnosti článek nepřeložil.
Trochu jsem zklamaná za ty peníze by mohl být dokonalejší.
Zatím krátká doba na ohodnocení
Bacha je to jen pro telefony/tablety s Bluetooth 4.2 a výše!!!
Mě aplikace na telefonu nefungovala protože nemám tak vyspělé Bluetooth, ale nastesti manzel měl lepší Bluetooth.
Manžel mluví anglicky, já český i anglicky. Vyzkoušeli jsme dvakrát a dobrý, jen si dejte pozor ať nastavíte jazyk správně britská angličtina nebyla schopna zachytit kanadskou angličtinu. A když je všechno správně nastavené tak se musí mluvit víc nahlas, aby bylo všechno správně zaznamenáno.
Těšíme se až to budeme využívat se známými.
- vše na 100%,perfektní,
vše na 100%,perfektní,
- 71 jazyků a 56 přízvuků
- Inteligentní překladač se dvěma režimy
- Mimořádný výkon baterie
- Bezpečně kompaktní sluchátka
- Stereofonní zvuk Hi-Fi
- Sluchátka do uší M6 s jazykovým překladem poskytují přirozenou a téměř bezproblémovou komunikaci, rozbíjejí jazykové bariéry. Snadné použití. Pomáhá prolomit jazykovou bariéru. Pěkný design. Skvělý dárek pro lidi, kteří se učí nový jazyk
Funkce této M6 mě opravdu překvapila! Je rychlý a přesný a s těmito dvěma body jsem velmi spokojen. Vyzkoušel jsem francouzské a korejské přátele. Všichni říkají, že je příliš chytrý ^_^! Používám ho, když jedu na výlet do zahraničí. Zdá se, že je pro tuto práci plně kvalifikován! Předtím jsem si koupil překladač, M6 ho snadno nahradil ^_^! Také se mi líbí tento způsob nabíjení M6, je velmi odolný! A je velmi jednoduchý na ovládání, zkrátka se mi líbí!
- Slušná rychlost a překlad při wifi připojení
- Při zapnutí SIM strašně pomalý a seká se
- Cena-předražený
- Překládá velmi krátké věty
- Malý displej,muž se silnějšímy prsty si jej praktický nenastaví
Překládač jsem vybral na základě recenzí a testů,při wifi funguje obstojně a celkem přesně překládá,bohužel překládá velmi krátké věty.
Produkt bych asi i doporučil,kdo neumí ani větu tak určitě.
- Spolehlivý jazykový překladač
Moje dcera se učí španělsky i anglicky. Chce něco, co by ji vedlo k učení jazyků, a proto jsem jí koupila tento překladač. Byla docela nadšená. Má kompaktní design a je mnohem tenčí než můj iPhone, takže se jí vešel do malé dlaně. Předvedla mi, jak to funguje. Je potřeba aplikace a překlad je přesný a hlas je jasný.
- Pracoval skvěle.
- Nic.
Koupil jsem si Anobic VT na základě článku, který jsem četl o cestovních náležitostech. Nedávno jsem si přivezl svůj Anobic na delší cestu a zařízení fungovalo bezchybně. Ať už jsem mluvil s recepčním v mém hotelu, pokoušel se objednat si jídlo, cestovat různými taxi nebo mluvit se svými obchodními zákazníky, Anobic vše usnadnil.
Výdrž baterie je také působivá. Je dostatečně malý, aby se vešel i do vaší malé kapsy. Stojí za peníze, žádné stížnosti. Vysoce doporučeno!
- Snad jen už nikdy.
- Je to polská firma, bez iča v ČR. Špatná komunikace při reklamacích.
- Snadné používaní
- Pekný design
- Kvalitní překlad
- Profi zařízení
Využívám na téměř každém jednání s dodavateli a partnery z asie - vypadá luxusně a rozhodně to zvedne úroveň jednání.
Známý výrok říká - kolik víš jazyků tolikrát si člověkem a proto jsem se vždy snažil mluvit s domácími jejich řečí, avšak nikdy jsem nebyl jazykový talent. S Langie je to o nečem úplně jiném, komunikuji jako doma a cítím, že mě okolí lépe bere mezi sebe. Překlad je téměř bezchybný - je to neskutečný vynález.
- Překlad kdekoli díky možnosti použít datovou sim
- Jednoduché uživatelské rozhraní
Velmi často cestuji po celém světě a i když mluvím plynně anglicky a italsky, někdy mám problém se domluvit. Překladač Langie mi přišel jako vhodný způsob řešení mých problémů. Je spratný takže ho nemám problém vložit do pracovní tašky a použít jej všude kde potřebuji. Největší devizou je, že se nemusím spoléhat na Wifi. Do překladače jsem zakoupil SIM kartu s níž mám připojení na internet kdekoli to potřebuji. Překlad je přesný a rychlý, uživatelské rozhraní je velmi přívětivé a dělat s ním se naučí opravdu každý.
Doporučil mi ho kamarád. Často chodím na menší výlety po evropě a ne každý ví dobře komunikovat anglicky. Kamarádove Langie jsem měl půjčený 2x a překlad byl přesný. I zvuk s reproduktorů je dostatečně hlasitý a mikrofon na zaznamenání hlasu dost citlivý. Koupil jsem si ho také a od tehdy ho mám vždy sebou - nenahraditelná pomůcka.
Byli jsme na dovolené v Řecku a angličtinu nezvládáme, koupili jsme si tento překladač a jsme velmi spokojeni. Máme ho i s kartou na dva roky a překlad je dostupný všude kde jsme byli. Ze začátku jsme byli skeptický ale po vyzkoušení v praxi můžeme jen doporučit.
- Videa mi moc pomohla.
Děkuji
Jsem na Erasme v zahraničí a i když anglický jazyk celkem zvládám, není to oficiální jazyk země ve které jsem na výměnném pobytu. Chtěl jsem se tedy něco naučit i z jejich nativní řeči a překladač mi v tom dost pomáhá. Překlad je vskutku rychlý a často ho používám i jako pomůcku, kdy si překládám různé věty a fráze z češtiny a učím se jich. I mí spolužáci bez problémů rozumí překladu a hodně krát mi to usnadnilo pobyt zde. Doporučuji tedy nejen pro cestovatele ale také studentům, který fungují na výměnných pobytech je to skvělá pomůcka.
- kvalitní a rychlý překlad
- neomezená datová SIM karta
- nadčasový vzhled
- jednoduché ovládání
Zařízení předčilo má očekávání, tak kvalitní a rychlé překlady jsem nečekala. Neumím cizí jazyky a tento přístroj mi doslova zachránil dovolenou.
- spokojenost
- vyšší cena
Nemohu říci, že tento produkt je pro každého, raději bych se zaměřil na lidi, kteří odmítají nové technologie a navíc nemají základní znalost cizího jazyka. Ovládání je jednoduché, což je velká výhoda. Koupil jsem to jako dárek k narozeninám pro moji matku.
- Doporučuji
Koupila jsem slovník pro svého otce, který neumí moc dobře anglicky, ale často jezdí do zahraničí a zároveň odmítá všechna nová chytrá zařízení. Pro mě to spíš byl pokus, ale měla jsem radost, že se mu toto zařízení líbilo. Táta je spokojený. Ale osobně s tímto zařízením nemám žádné zkušenosti.
- lehky
- preklada dobre a srozumitelne
- cenove je sice drazsi, ale mne to nevadilo
Cestovala jsem hodne po Europe, a rozhodla jsem se zakoupit tento vyrobek. I kdyz jsem puvodne nemela velkou nadeje ze mi pomuze, byla jsem nakonec prijemne prekvapena. Nemcine vice mene rozumim, ale kdyz jsem prijela do Nemecka, tak techto znalsoti nestacilo, a zde mne docela pomohl prekladac Anobic. Za mne rozhodne "ano". Jen mohu doporucit.
Zobrazuji 221 - 240 ze 436 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...22 Další »